U bent hier: Home Over Eliane

Over Eliane

Als industrieel ontwerper (TU Delft) met een grote voorliefde voor esthetiek, techniek, mensen en het denken in concepten, heb ik de afgelopen zes jaar ervaring opgedaan binnen vele uiteenlopende innovatieprojecten en branches. Van het ontwikkelen van educatieve materialen voor basisscholen tot het ontwikkelen van marketingconcepten. Van conceptniveau tot CAD-niveau.

Ik zet mijn creativiteit en analytisch vermogen in om strategisch mee te denken over complexe problemen; om ideeën te ontwikkelen en deze te transformeren naar succesvolle innovaties. Voor mij geen oppervlakkig design, maar een zoektocht naar de innovatieve, creatieve, maatschappelijke en commerciële meerwaarde. Ik ben actief in de gehele keten van innovatie: van onderzoek, design & engineering, productie tot communicatie.

Mijn visie: er is pas sprake van een innovatie wanneer een vernieuwing waarde toevoegt aan de markt.

Naast mijn werk als innovatie ingenieur ben ik actief in het neerzetten van producten en merken in eigen beheer en fotografie.

Eliane Scharten

Samenwerking
De sterkste analyses, producten en ideeën ontstaan uit een goede, langdurige samenwerking met mijn klanten. Ik geloof erin dat juist die samenwerking met ouderwets vertrouwen en loyaliteit zorgen voor creativiteit en de beste resultaten.

CV
Download hier mijn CV

Contact

Eliane Scharten
Lumeystraat 10
3039 ZP Rotterdam

info@innovatie-engineering.nl
06-24509161

BTW NL141023879B01
KVK R'dam 24450140
ABN AMRO 42 52 25 100

  • ,