Met succes op Funda

Aug 3, 2012   //   by Eliane   //   Blog, fotografie  //  Comments Off

Is het mogelijk om met een slechte voorbereiding toch maanden lang door duizenden mensen bekeken te worden? Oh ja, zeker!  Als je huis eruit ziet alsof je het direct hebt overgenomen van je opa en oma, alsof de stofzuiger je ergste vijand is en je katten het huis langzaam hebben overgenomen: dan heb je een grote kans om duizenden bezoekers te lokken naar je huis op internet!
Het forum van fok.nl is altijd op zoek naar bijzondere huizen, bezoekerssucces gegarandeerd;-)

forum fok funda

Mocht je toch liever je succes halen op Funda i.p.v. Fok en fysieke bezoekers aantrekken, dan kunnen goede interieurfoto’s daarbij helpen.

In het huidige internettijdperk starten huizenzoekers hun zoektocht vaak van achter hun eigen computer. Websites worden afgestruind op zoek naar het droomhuis.

Internet is een vluchtig medium: in een paar minuten worden meerdere huizen bekeken. Foto’s vormen daarbij de eerste selectie en bepalen daarmee voor een groot deel of potentiële kopers tot bezichtiging van een woning over gaan. Dit onderstreept het belang van goede foto’s.

Een goede foto geeft een ruimtelijk, sfeervol en goed belicht beeld van het pand en brengt het onderscheidend vermogen van een woning naar voren om boven het maaiveld uit te steken.

Een goede foto geeft ook een realistisch beeld van een woning om het bezoek geen teleurstelling te laten zijn.

Een goede foto geeft een prikkelende eerste indruk en wakkert de interesse van de potentiële koper aan om het huis te gaan bezoeken!’

Bent u projectonwikkelaar of makelaar en op zoek naar succes op Funda? Ik help u graag!

Contact

Eliane Scharten
Lumeystraat 10
3039 ZP Rotterdam

info@innovatie-engineering.nl
06-24509161

BTW NL141023879B01
KVK R'dam 24450140
ABN AMRO 42 52 25 100

  • ,